Hønsehus Isolert Med oppvarming 2-5 høns

kr 5 960,00
SKU
527913
Isolert hønehus med oppvarming som kan brukes året rundt. Har en stabil konstruksjon i tre, plast og metall. Huset har plass til ca 2-5 kyllinger. Kommer ferdig til montering.
På lager
Sendes normalt innen 2-3 hverdager

Isolert hønsehus med oppvarming som kan brukes året rundt. Huset har plass til ca 2-5 høner og kan plasseres i for eksempel en hage eller hønsegård. Hønsehuset har en stabil konstruksjon i tre, plast og metall. De doble veggene gir en god isolerende effekt, og det galvaniserte gulvet gir god stabilitet. For at treet skal kunne tåle vær og vind, må det oljes før bruk. Overflaten bør deretter oljebehandles med treolje ca 1-2 ganger i året for å øke holdbarheten.

Hønsehuset er utstyrt med verpekasse, sittepinner og et skyvevindu på siden som regulerer ventilasjonen. Huset har også to lettåpnede innganger og et åpningsbart tak med hengsler. Åpningene forenkler påfyll av fôr og vann, samt gjør huset lett å rengjøre. Hønsehuset er isolert og holder en temperatur på +2-5 °C når det er kaldt ute. Høns kan tåle lave temperaturer, men når det er kaldere enn -10 °C ute, må du sette dekken eller høyballer rundt huset for ytterligere isolasjon. Varmesystemet er egnet for å holde huset frostfritt og det er slått på ved +5 °C. Deretter styres temperaturen inne i huset automatisk via en innebygd termostat.

Spenning: 230 V
Strøm: 89 W
Lengde: 147 cm
Bredde: 76 cm
Høyde: 80 cm

Mer informasjon
Frakttillegg-Volum varer 600
Varemerke Kerbl
Nettovekt (kg) 0
Dyr Høns
Produkttype Hønsehus
Write Your Own Review
Du omtaler:Hønsehus Isolert Med oppvarming 2-5 høns
Din vurdering:
Copyright Bole Norge AS | Org no: NO974389428MVA | Ramstadveien 1, 1850 Mysen