Elnett Gallagher SmartFence T4100

Rating:
100 % of 100
kr 3 465,00
SKU
1300818
Enkelt å sette opp 100 m gjerde med 4 tråder og 10 stolper på kun 5 min. En fleksibel og smart alt-i et system der stolper, tråd, spoler, festeliner og holdere følger med. Høyde 90 cm.
På lager
Sendes normalt innen 2-3 hverdager

Nå kan du sette opp et flyttbart gjerde raskt og enkelt. Med SmartFence kan du sette opp og ta ned gjerdet på 5 minutter. Det er et alt-i-et system med stolper, tråd og spoler. Stolpene har en forsterket fot som gjør det enkelt å sette de i bakken. Gjerdet kan settes opp i alle ønskede former takket være de fleskible stolpene. Dessuten kan trådene justeres på høyden. Du kan også koble sammen flere SmartFence med hverandre. SmartFence 2,0 har strømgaranti takket være den utmerkede ledeevnen via en turboleder. Lengden på et SmartFence er 100 m, med 10 stolper og 4 tråder.

Automatisk oppstramning i et alt-i-ett-system
Smartfence er ett flyttbart gjerde der alt er samlet i en enhet der også stolpene er monterte når de ikke brukes. Trådene sitter på fire spoler med bare ett håndtak og med en differentialfunktion strammes trådene opp automatiskt og jevnt. Om eksempelvis en tråd begynner å henge vil denna tråd strammes til først og deretter de øvrige samtidig.

Helt enkelt tar du hele gjerdet på 100 meter i handelen og setter ut gjerdestolpene hver 10e meter. Med en konstruksjon i armert plast og med et kraftig, ergonomisk håndtag er Smartfence meget lett og enkel å jobbe med. Hjørne- og endestolpene spennes med festeliner som også går å flytte rundt mellom stolpene avhengig på hvordan skal utformes.

Et perfekt gjerde for midlertidige gjerder og stripebeiting
Finnes det behov av et gjerde som er enkelt å flytte eller lage såkalt stripebeite, hvor du deler av eksisterende hage i mindre områder slik at det ferske gresset ikke tråkkes ned og dyrene får så mye gress de trenger, er SmartFence et meget bra valg. Det passer også til å tilfeldig flytte rundt dyrene på ulike beitemarker og gjerde de inn.

Enkelt å gjøre Smartfence til et elgjerde

Med Smartfence er det meget enkelt å få strøm i gjerdet ved å overføre strømmen til gjerdetrådene fra et eksisterende gjerde. Nettilkoblet gjerdeapparat, batteridrevne og også solcelleapparat passer til Smartfence.

Smartfence sammenlignet med et tradisjonelt gjerde med gjerdestolper og separate trådspoler vil spare mye tid og arbeid.

Hvordan du monterer et gjerde på 5 min:

Hur du sätter upp en paddock på 5 min:

Mer informasjon
Farge Svart/Orange
Varemerke Gallagher
Nettovekt (kg) 7
Produkttype Gjerdepaket
Lengde (m) 100
Høyde (mm) 900
Dyr Get|Nöt|Får
Antall stolper (stk/bunt) 10
Write Your Own Review
Du omtaler:Elnett Gallagher SmartFence T4100
Din vurdering:
Copyright Bole Norge AS | Org no: NO974389428MVA | Ramstadveien 1, 1850 Mysen