Bovikalc Kalsiumtilskudd 48-pakk

kr 3 525,00
SKU
529414

Kalsiumtilskudd beregnet på å brukes til å forhindre kalsiummangel og til å behandle og etterbehandle kalvslammelse hos kyr. I forpakning med 48 stk.

På lager
Sendes normalt innen 2-3 hverdager
Mange kuer lider av for lavt kalsiumnivå i blodet etter kalving, Lavt kalsiumnivå øker risikoen for melkefeber og andre sykdommer og minsker kuenes mulighet for problemfritt å komme igang med høy melkeproduksjon. BOVIKALC® minsker risikoen for både melkefeber og gir bedre forutsetninger for en god laktasjon. Å gi BOVIKALC® forebyggende til samtlige andregangskalvende og eldre kuer, har i studier vist å gi bedre produksjonsøkonomi i 4 av 5 besetninger.

BOVIKALC® er et kalsiumtilskudd i form av en kapsel som inneholder både raskt oppløselig kalsiumklorid og mer langtidsvirkende kalsiumsulfat. Kalsium i kapselform gjør tillskuddet enkelt og praktisk å gi til kuene. Kapselen beskytter mot de negative effektene (etsinger i munnhulenog svelg) som kan oppstå ved å gi lett oppløselig kalsium i andre former. I en Dansk studie hadde BOVIKALC® best effekt blant de tillskudd som ikke gav opphav til skader og nest best effekt totalt.

Selv i besetninger med godt stell og foring av dyrene og der risikoen for klinisk melkefeber er lav kan så mye som hver annen ku i andre laktasjonen eller eldre oppleve en periode av hypokalcemi under de første 24-48 timene. Se produktblad for mer informasjon.


Kjøp til en inngiver for å få bolusstangen ned trygt og raskt
Mer informasjon
Varemerke Bovikalc
Nettovekt (kg) 0
Produkttype Fortilskudd
Dyr Storfe
Write Your Own Review
Du omtaler:Bovikalc Kalsiumtilskudd 48-pakk
Din vurdering:
Copyright Bole Norge AS | Org no: NO974389428MVA | Ramstadveien 1, 1850 Mysen