69 84 60 60
– Man-Fre: 08.30 - 16:30
Logg inn – Opprett konto:

Gardena Comfort veggslangevinde 35 Li Roll-up

Gardena
Varekode: 1711803
Den innovative Gardena Comfort veggmonterte slangevinden 35 Li med automatisk batteridreven innrulling gjør den enda enklere og behageligere å bruke takket være det kraftige oppladbare litiumbatteriet. Les mer
kr 2 699
( Eks mva kr 2 159 )
st

På lager

 Sendes normalt innen 10-14 hverdager

Produkt beskrivelse

Med Gardenas batteridrevne slangevinde vindes slangen enkelt inn uten anstrengelse fra deg og kan stoppes når som helst. Kvalitetsslangen med 13mm (1/2") diameter sikrer beste vannflyten og optimal sprinklerdrift. Det sterke oppladbare litiumbatteriet ser til at slangen rulles opp enkelt og jevnt med 1,5m/s. Den innebygde slangeholderen sørger for at slangen ikke vikler og snur seg.

Fordeler: Vinden drar inn vannslangen for deg slik at du slipper å bøye deg eller bruke kraft. Det sterke litiumbatteriet er alltid klart for drift og kan enkelt taes av for lading. Lysdioder på styreenheten viser når batteriet trenger lading og om noe blokkerer driften. Etter bruk kan tilkoblingsslangen enkelt festes ved dryppvernet slik at du hindrer vanndråper fra slangen. Munnstykke, vanningspistoler og vaskebørster kan oppbevares på veggholderen slik at de alltid er lett tilgjengelige. På vinteren bærer du bort vinden i det ergonomiske håndtaket for frostfri oppbevaring. Vinden leveres med en 35 meter lang kvalitetsslange, en 2 meter lang tilkoblingsslange, et trinnløst regulerbart strålemunnstykke, en lader til batteri og Original GARDENA System koblinger som trengs: tre krankoblinger, en standardkobling og en stoppkontakt. Monteringen er meget enkel takket være veggfestet, skruer og plugger som følger med.

Slangevinden inneholder slange, batterilader, munnstykke og veggfeste. En 2 m tilkoblingsslange og koblinger er ferdig montert.

Batteriet holder ca 50stk opprullinger. Ladetiden er ca 3-4 timer og med de ulike fargene på diodene informerer deg om den aktuelle batteriladingen.
Spesielt praktisk: feil synes direkte på displayet

 

 

Egenskaper

Produkttype Slangevinde
Varemerke Gardena
Batteridrevet Ja
Lengde (m) 35
Dimensjon (mm) 13

Relaterte dokument

Produktblad: produktblad_gardena_slangvinda_35_li.pdf Last ned PDF

Produktomtaler