69 84 60 60
– Man-Fre: 08:30 - 16:30
Logg inn – Opprett konto:

Stolper til innhegning og gjerde

Det er noe harmonisk over hvordan kveldssolen sprer lyset over beite med et velstelt gjerde og beitende dyr. Mer harmonisk er det når du vet at gjerdet er funksjonelt og praktisk. Et sterkt og solig gjerde er viktig for at dyrene skal være trygge og sikre på beitet. En av de viktigste delene i byggingen av et gjerde er stolpene. Her gjelder det å tenke over hvilken funksjon gjerdet skal fylle. Skal gjerdet være permanent eller skal det kunne flyttes når det er tid for å skifte beite? Hvor høyt skal det være og hvilke dyr skal det gjerdes for?

Skal du innvestere i et permanent gjerde er impregnerte trestolper absolutt det beste valget, selv om det også fungerer med eksempelvis fiberstålstolper.
For et flyttbart gjerde kan det være smidig om stolpene ikke er for tunge, da passer det bra med plaststolper, glassfiberstolper eller fjærstålstolper. Disse stolper har en lav vekt og blir derfor enkle å flytte rundt. Det er dog viktig å bruke trestolper i hjørner også for flyttbare gjerder.

Hos oss finner du det du trenger for å bygge et funksjonelt gjerde. På denne siden har vi samlet alt som har med stolper å gjøre.