69 84 60 60
– Man-Fre: 08.30 - 16:30
Logg inn – Opprett konto:

Portramme Henderson Versa Frame

Henderson
Varekode: 370400H
Byggesett for skyveporter til industri og landbruk. Komplettert med skinne 301, konsoller, hengerulle 56AX/S,styring og stopp får du en komplett skyveport som du kler med plater. Les mer
kr 3 469

( exl moms kr 2 775 )

st

På lager

 Sendes normalt innen 2-3 hverdager.

Produkt beskrivelse

Problemet bruker være å lage porten. Det har Henderson løst - med en skyveport i byggesett. Med vanlig håndverktøy bygger du raskt og enkelt en stabil dørramme i galvet profiljern. Den blir både vinkelrett og formstabil og du kan gjøre den i mål opp til 5x5meter. C-profilen har mål 50x60mm.

I denne pakken inngår en komplett rammesats med to stk rammeprofiler for høyden du velger mellom 2-5 m samt monteringssett basert på den valgte høyden. Rammeprofilen kappes i ønsket lengde.

OBS! Skinne 301, konsoller, hengerulle 56AX/S samt styring og stopp inngår ikke om må kompletteres for komplett system.

Velg rett dimensjon
Velg beslag dimensjonert til skyveportens størrelse og vekt. Om porten er stor, bør det tas hensyn til vindkraft. Dørvektkapasiteten gjelder for ett sett hengerulle. For 301- skinner er maksvekt pr/dørblad 350Kg og forutsetter 1 konsoll/m.

For beste manøvrering av skyveporten bør bredden være maks ¾ av høyden. Er døråpningen bredere enn høyden rekomanderes dobble skyveporter. Dørens ramme kan bygges i tre eller profiljern 4-kant eller L. Trerammen kles med panel eller korrugerte plater, metallrammen slett eller korrugerte plater.

Glem ikke styringen
Styrebeslag gjør skyveporten lettere å manøvrere og beskytter også mot kraftig vind som lett bryter opp hengende dører. Går det ikke å feste styring i bakken trengs minst en styring i portens bakkant. Kompletter gjerne med avlastere på vegg alternativ flere veggstyringer.

Egenskaper

Produkttype Portramme
Varemerke Henderson
Materiale Galvanisert stål
Skensystem 290 - Max 150 kg, 301 - Max 350 kg, 301H - Max 450 kg, 305 - Max 700 kg, 307 - Max 2000 kg
Serie Versa Frame

Relaterte dokument

Monteringsanvisningar: Monteringsanvisning_henderson_versa_frame.pdf Last ned PDF
Produktblad: henderson_broschyr.pdf Last ned PDF

Produktomtaler