69 84 60 60
– Man-Fre: 08.30 - 16:30
Logg inn – Opprett konto:

Mineral- og vitaminslikk Airflow 22,5 kg

Rumenco
Varekode: 527284
Airflow er et fôrtilskudd som kan gis med fri tilgang og som er fremstilt for å opprettholde sunne luftveier til kalver og ungdyr. Tilskuddet kombinerer et høyt innhold av protein med vitaminer og mineraler, og inneholder dessuten et unikt, plantebasert ekstrakt. Airflow er fremstilt for å balansere mangler som ofte er relatert til beiting, og fremmer samtidig sunne og produktive dyr. Les mer
kr 699
( Eks mva kr 559 )
st

På lager

 Sendes normalt innen 4-8 hverdager

Produkt beskrivelse

Stress forårsaket av forandringer i miljø eller fôring, et utilstrekkelig inntak av colostrum, avvenning, eller andre triggerfaktorer sånn som alvorlige værbegivenheter, kan ofte resultere i lungeproblemer hos ungdyr. Stressrelaterte luftveisproblemer kan vise seg som hosteattakker. Tørrhoste kan deretter oppstå som følge av dårlig ventilasjon i stall, lukt av ammoniakk, eller på grunn av støvete miljøer som blir forårsaket av tørr strøbedd eller tørre rasjoner. Slimhoste kan i sin tur føre til overproduksjon av slim, som kan irritere trachea (luftrøret) og forstyrre lungefunksjonen på grunn av lekkasje inn i bronkiene og i bronkiolene.

Airflow gir et næringstilskudd i kombinasjon med nøye utvalgte ingredienser fra planteriket som kan bidra til å optimalisere forsvaret mot infeksjoner, og opprettholde aktiviteten til antioksidantene. De utvalgte plantene og deres essensielle oljer er kjent for å motvirke infeksjoner relatert til lungesystemet, og for å myke opp slim og stimulere immunforsvaret. Dermed er Airflow vel egnet for ungdyr (storfe) som risikerer lungeproblemer.

Høye nivåer av sporstoffer, sånn som kopper och sink, bidrar till å lette opp låsninger og en ultrahøy nivå av vitamin E støtter immunforsvaret.

Dyrene bør gis fri tilgang til Airflow, som komplement til dyrenes vanlige fôr. Takket vare innholdet i Airflow kan tilskuddet erstatte andre typer av mineral- og vitamintilskudd. Airflow inneholder dessuten protein av høy kvalitet for å fremme passasje gjennom vomma, og er velsmakende for å sikre regelmessig inntak.

En bøtte (22,5 kg) beregnes til 10-15 storfe og plasseres i avstand fra drikkevannet hvis den er satt ut innendørs. Ved fôring utendørs, kontroller området som beites og plassere tilskuddet langt fra drikkevannet.

Normal daglig inntak er 50-75 gram for kalver og 100-150 gram for ungdyr.

Egenskaper

Produkttype Fortilskudd
Varemerke Rumenco
Dyr Storfe
Vekt (kg) 22,5

Relaterte dokument

Produktomtaler