Gallagher Gjerdeapparat M2800i

kr 10 980,00
SKU
1300298

 Et ekstremt kraftfullt gjerdeapparat som er egnet for flertrådet gjerde på opp til 53 Km med kraftig undervegetasjon. Justerer automatisk utspenningen for å passe ditt gjerde og samtidig minimere strømforbruket. Apparatet har 7 års garanti som også gjelder ved lynnedslag.

 

På lager
Sendes normalt innen 2-3 hverdager

Har en høy ytelse som klarer utmerket ekstreme temperaturforhold eller upålitelig strømforsyning. Justerer automatisk uteffekten utifra gjerdet noe som minimerer strømforbruket. Kan brukes med batteri men da kreves en omformer som selges separat.

En rekomandert gjerdelengde på opp til 53 Km eller 32 Ha. Med en utgangsenergi på 14,0 Joule og en utgående spenning på 6400 V ved 500 Ohm er dette et meget allsidig og populært apparat som brukes optimalt ved kraftig undervegetasjon.

Robust og pålitelig gjerdeapparat med et kraftig ytre deksel med innebygget lynavleder og beskyttelse mot forstyrrelser fra radio- og tv signaler.

Enkle skruklemmer for enkel kabeltilkobling og høyeste kvalitet på monteringsfestene.

Rekomandert antall jordspyd er 14 stk.

Om i-systemet
Det som kjennetegner Gallaghers i-system er at gjerdeinformasjonen er separert fra selve aggregatet ved den fysisk avskilte gjerdemonitoren(display). Aggregatet plasseres der man ønsker og det kan også skjules. Opp til 200 m fra aggregatet på en sentral, og på en lett tilgjengelig plass, plasseres gjerdeovervåknings enheten.

Gjerdemonitoren brukes for å veksle gjerdeapparatet mellom av/på eller for å tilpasse innstillingene. Dessuten viser den jordspenningen, gjerdets spenning, strøm samt status på gjerdet.

Systemet er utbyggbart med 5 gjerdeovervåknings enheter og fjernkontroll som selges separat.

 

Siden 1938 tilbyr Gallagher den største sikkerheten og det kraftigste støtet. Innovasjon og teknikk til gagns for brukeren, for maximal sikkerhet og enkel bruk. Med det i fokus har Gallagher tonet frem som bransjens sterkeste varemerke over hele verden. Utgangspuktet er det samme idag som den var i 1938 - Innovasjon, styrke og kvalitet som gir mennesker og dyr sikkerhet og beskyttelse.

 

7 års garanti på Gallagher elstängselaggregat

 

 

7 års garanti

På alle Gallaghers elgjerdeapparater får du 3 års garanti. I tillegg har du ytterligere 4 års garanti om du registrere din gjerdeapparat på gallaher.com.

 

 

Mer informasjon
Varemerke Gallagher
Nettovekt (kg) 2.1
Produkttype Gjerdeapparat
Dyr Get|Nöt|Får|Gris|Häst|Vilt
Gjerde uten vegetasjon (km) 53
Gjerde normal vegetasjon (km) 21
Gjerde tung vegetasjon (km) 11
Spenningspulser ved 500Ω (V) 6400
Garanti (år) 7 (Ved registrering på hjemmesiden til Gallagher, innen 3 mån etter kjøpet)
Utgangsenergi (J) 14
Write Your Own Review
Du omtaler:Gallagher Gjerdeapparat M2800i
Din vurdering:
Copyright Bole Norge AS | Org no: NO974389428MVA | Ramstadveien 1, 1850 Mysen