Automatisk lukeåpner Chicken Guard Extreme

kr 2 624,00
SKU
529133
Automatisk lukeåpner som åpner og lukker hønseluken ved hjelp av timer og/eller lyssensor. Utstyrt med en ekstra kraftfull motor som dessuten fungerer ved ekstreme værforhold, og en LCD-skjerm som sørger for brukervennlighet. 4 stykker AA-batterier inngår i leveransen.
På lager
Sendes normalt innen 3-5 hverdager

Automatisk lukeåpner fra Chicken Guard som dreves av de medfølgende AA-batteriene, eller med strøm via USB (kabler inngår ikke i leveransen). Extreme-modellen er pålitelig og robust for alle mulige værforhold. All elektronikk er integrert i et vanntett deksel som utvider apparatets beskytt mot vær og vind.

Lukeåpnerens alt-i-et-design forenkler monteringen. Fest enkelt lukeåpneren på utsiden av hønsehuset og bind fast snøret i luken. Løsningen beskytter hønsene fra rever og andre rovdyr, og gør samtidig at du unnslipper å stå opp grytidlig om morgenen, eller gå ut i mørke eller dårlig vær.

Lukeåpneren åpnes og lukkes automatisk ved hjelp av timer og/eller lyssensor. Med mulighet til manuell åpning og lukning. Utstyrt med en indikator som synlig viser når luken er lukket i en avstand på opp til 100 meter. Leveres med tre års garanti.

Mer informasjon
Varemerke Chicken Guard
Net Weight (kg) 0
Dyr Høns
Garanti (år) 3
Lyftkapacitet 4 kg
Produkttype Lucköppnare
Write Your Own Review
Du omtaler:Automatisk lukeåpner Chicken Guard Extreme
Copyright Bole Norge AS | Kjøpsvilkår | Retningslinjer for Personvern | Informasjonskapsler/Cookiepolicy Bole Norge AS | Org nr: NO974389428MVA | Ramstadveien 1, 1850 Mysen